Europæisk Fodbold

Medie: PSG forventer “fornærmende” bud på Mbappé i sidste øjeblik

Ledelsen i PSG forbereder sig lige nu på at blive godt og grundigt fornærmede over et kommende bud på klubbens angrebsstjerne.

Kylian Mbappé, PSG, Real Madrid.
Foto: Julien De Rosa/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

PSG-ledelsen har ikke meget tiltro til hverken Kylian Mbappé eller Real Madrid, når det kommer til den franske stjernes fremtid.

Meldingerne går i hvert fald på, at de høje herrer i den franske hovedstadsklub føler sig sikre på, at Kylian Mbappé har indgået en aftale med den spanske kongeklub om at skifte kvit og frit næste sommer, når hans kontrakt løber ud i PSG.

Uanset hvad, så er Kylian Mbappés fremtid genstand for en enorm mængde opmærksomhed og debat denne sommer.

Franske RMC Sport skriver søndag, at ledelsen i Paris Saint-Germain nu er begyndt at indstille sig på et decideret fornærmende bud til sidst i dette transfervindue. Et bud, der naturligvis kommer fra Real Madrid, som gerne vil have Mbappé allerede denne sommer.

Årsagen til, at buddet bliver af fornærmende karakter, er, at det formentlig kommer til at være alt, alt for lavt i PSG’s optik.

Buddet skal angiveligt ses som en lille huskekage fra Real Madrid til PSG, efter spanierne i 2021 var klar til at betale 180 millioner euro for at få fat i Mbappé – et skifte, som PSG blokerede.

PSG betalte i sin tid selv 180 millioner euro for at hente Mbappé i Monaco. Det svarer til mere end 1,3 milliarder kroner.

RMC Sport skriver ikke, hvor meget Real Madrid forventes byde på Mbappé i slutningen af det igangværende transfervindue.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Et andet interessant punkt i transfersagaen mellem parterne er, at Kylian Mbappé senest i morgen (mandag den 31. juli) skal aktivere sin option på at forlænge sin aftale med PSG med yderligere et år, hvis ikke muligheden skal fordufte.

Den 24-årige angriber har dog ved flere lejligheder været ganske klar i mælet omkring situationen – han kommer ikke til at forlænge sit ophold i Paris.

Medie: Nu forhandler engelsk storklub om Mbappé

Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol skriver desuden på Twitter søndag aften, at PSG er pressede over en bonus, der er indskrevet i Mbappés nuværende kontrakt med klubben.

Den 24-årige angriber skulle således stå til at få hele 60 millioner euro af PSG, hvis han fortsat er at finde i klubben tirsdag den 1. august – altså den dag, hvor han går ind i kontraktens sidste år.

Sluttesligt skal det nævnes, at PSG allerede har accepteret et enormt bud på Mbappé fra Saudi-Arabien. Mbappé selv har dog ikke ønsket at skifte. Det kan du læse mere om HER.

Kylian Mbappé har gennem de seneste seks år spillet 260 med 212 mål og 98 assists til følge for PSG.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P