Highlights: Atletico Madrid sejrer over Manchester City i englændernes sidste test

Manchester City og Atletico Madrid finpudsede søndag formen, inden kampene snart begynder at være af betydning. Her blev det til en sejr for spanierne.

Manchester City-Atletico Madrid.

For fire dagen siden blev det til en 2-1-sejr over Bayern München for Manchester City.

Søndag stod ‘the treble’-vinderne så overfor spanske Atletico Madrid i sommerens sidste test.

Her blev det den spanske modstander, som trak sig sejrrigt ud af opgøret med 2-1.

Se målene fra kampen nederst i artiklen

Begge mandskaber stillede stærkt fra start, hvor stjerner som Erling Haaland, Jack Grealish og Phil Foden var at finde i startelleveren hos de engelske mestre.

Også Atletico Madrid havde navne som Alvaro Morata, Koke og Antoine Griezmann med fra start.

Alligevel lignede det længe en deler mellem de to storklubber, som efter en times spil ikke havde formået at komme på måltavlen.

Anden halvleg bød dog på et hav af udskiftninger for begge mandskaber, og den nye dynamik på banen førte mål med sig.

Først var det Memphis Depay, der i det 66. minut sendte Atletcio Madrid på sejrskurs med et flot skud fra distancen.

Blot otte minutter senere kom Yannick Ferreira Carrasco også på måltavlen efter en flot solotur, og så var spanierne i front med 2-0.

I det 85. minut fik Rúben Dias reduceret for Manchester City, og det blev samtidig opgørets sidste mål.

Dermed vinder Atletico Madrid 2-1.

Mål og Highlights: Se Liverpool skyde Leicester i sænk i Hermansens uofficielle debut

Manchester City spiller næste gang søndag den 6. august, hvor Arsenal venter i Community Shield. Fredag den 11. august åbner de Premier League med et opgør mod den tidligere City-kaptajn Vincent Kompany, som står i spidsen for oprykkerne fra Burnley.

Atletico Madrid har fortsat to testkampe tilbage mod henholdsvis Real Sociedad og Sevilla, inden de tørner sammen med Granada i første runde af LaLiga den 14. august.

Manchester City 0-1 Atletico Madrid (Memphis Depay, 66′):

Manchester City 0-2 Atletico Madrid (Yannick Ferreira Carrasco, 74′):

Manchester City 1-2 Atletico Madrid (Rúben Dias, 85′):