Premier League

Medie: Nu er Højlund-handel på plads – så meget betaler United

'Done deal' - Rasmus Højlund, Atalanta og Manchester United er tilsyneladende alle nået til enighed om en transfer af den danske angriber.

Rasmus Højlund er ifølge Fabrizio Romano så godt som på plads i Manchester United.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Nu sker det.

Rygterne om Rasmus Højlunds fremtid har været mange denne sommer, men nu ser den unge dansker ud til at have fået sin fremtid endegyldigt på plads.

Med sit vanlige ‘done deal’ og ‘here we go’ – som uhyre sjældent slår fejl – melder transferjournalisten Fabrizio Romano om enighed blandt Atalanta, Manchester United og Rasmus Højlund selv.

Ifølge Romano, er Manchester United og Atalanta lørdag aften blevet enige om en transfersum på 70 millioner euro inklusiv add-ons. Det svarer til svimlende 522 millioner kroner, og gør ham dermed til den med afstand dyreste dansker nogensinde.

Også Rasmus Højlund og Manchester United skulle for længst være nået til enighed om kontraktens indhold, som blandt andet indeholder en aftale af fem års varighed – og dertil mulighed for at forlænge med yderligere et år.

Fabrizio Romano skriver videre, at Manchester United nu er klar til at booke et lægetjek til Rasmus Højlund.

Papirarbejdet i forbindelse med skiftet forventes at være på plads i løbet af de næste to døgn.

– Så kommer Dolberg ikke til at bruge flere år i Anderlecht

Også det normalt velinformerede medie The Athletic beretter om enigheden mellem Atalanta og Manchester United. Her lyder transfersummen på hele 75 millioner euro og derudover 10 millioner euro i add-ons. Det svarer til en samlet pris på 634 millioner kroner.

Rasmus Højlund skiftede til Atalanta fra Sturm Graz forrige sommer, og har sidenhen noteret sig for otte mål og to assists i 31 Serie A-kampe.

I landsholdsregi scorede han hele fem gange, da Danmark tilbage i marts spillede to EM-kvalifikationskampe, herunder et hattrick mod Finland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P