Europæisk Fodbold

Tror Patrick Mortensen på AGF-mirakel mod Brügge? – Er jo ikke idiot!

Patrick Mortensen er helt med på, at betingelserne er svære, når AGF skal forsøge at vende et 3-0-nederlag til videre avancement mod Club Brügge.

Patrick Mortensen ved, der venter en svær opgave for AGF hjemme mod Club Brügge.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var kun et hold på banen torsdag aften.

Club Brügge havde nemlig kampen under komplet kontrol, da AGF gæstede belgierne og led et meget fortjent nederlag på 3-0.

Dermed venter der altså en nærmest umulig opgave, når Club Brügge kommer på besøg til returopgøret i anden kvalifikationsrunde i Conference League.

Det kræver altså, at AGF minimum skal score tre mål mod Andreas Skov Olsen og co. til returopgøret på Ceres Park – og det kræver en stærk optimisme at tro på, det kan lade sig gøre for Uwe Röslers tropper.

Efter opgøret spurgte TV2 SPORT AGF’s anfører, Patrick Mortensen, hvorvidt han troede på, at AGF kan gøre det stort set umulige på hjemmebane, og angriberen erkender, at det ikke bliver nemt.

– Nu skal vi lige evaluere den her kamp, og så er der en kamp rundt om hjørnet mod Nordsjælland, og så må vi tage det til den tid… Men jeg er jo ikke idiot – det ser svært ud, lød AGF anførerens svar på spørgsmålet.

AGF sendt til tælling – blev udraderet af Club Brügge

AGF har, som Mortensen peger på, en Superliga-kamp mod FC Nordsjælland, som venter på mandag klokken 19:00, der skal overstås, inden belgierne venter igen på torsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P