Bundesligaen

Medie: Bundesliga-dansker tæt på Premier League-skifte – kun lægetjek mangler

Danskeren skifter efter alt at dømme til Premier League-klubben på en lejeaftale, der gælder for hele den kommende sæson.

Jacob Bruun Larsen Burnley
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jacob Bruun Larsen bliver formentligt den næste dansker, der rykker til Premier League.

Sådan lyder meldingen onsdag formiddag i tyske Sky Sports.

Mediet beretter, at Jacob Bruun Larsen og hans nuværende arbejdsgiver, TSG Hoffenheim, er nået til enighed med den nyoprykkede Premier League-klub, Burnley.

Der skulle være tale om en lejekontrakt mellem parterne, der gør Jacob Bruun Larsen til Burnley-spiller i hele den kommende sæson – frem til sommeren 2024.

Alt skulle faktisk være på plads, der mangler blot det obligatoriske lægetjek, som skulle finde sted onsdag på Burnleys træningsanlæg i Portugal, hvor klubben er på træningslejr.

Men noget uvant, så skulle det efter alt at dømme ikke være planen, at Bruun Larsen skal skifte til Burnley på permanent basis efterfølgende.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Sky Sports beretter således i samme forbindelse, at den 24-årige dansker skulle sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse med TSG Hoffenheim.

Jacob Bruun Larsens kontrakt står i skrivende stund til at udløbe i sommeren 2024. Dette skulle nu blive forlænget til sommeren 2025 i stedet.

Bruun Larsen skiftede til TSG Hoffenheim fra Borussia Dortmund januar 2020. Det er dog ikke blevet til meget spilletid i de sidste par sæsoner, hvor han blandt andet også har været udlejet til Anderlecht.

I alt står Bruun Larsen noteret for 57 kampe for Hoffenheim med seks mål og tre assists til følge.

Tottenham-ejer i skandale: Tiltalt for insiderhandel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P