Europæisk Fodbold

Transferjournalist: Fredberg og Anderlecht hijacker FC Barcelona-transfer – snupper gratis Chelsea-talent

FC Barcelona troede, at man havde sikret sig det tidligere Chelsea-talent, men nu har Anderlecht angiveligt hijacket transferen.

Tudor Mendel-Idowu skifter til Anderlecht
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tudor Mendel-Idowu.

Det er navnet på den nu tidligere Chelsea-spiller, der efter alt at dømme snart kan trække en Anderlecht-trøje over hovedet. Det skriver Fabrizio Romano tirsdag formiddag.

Det så ellers længe ud til, at fodboldfremtiden skulle fortsætte i den catalanske storklub, FC Barcelona, men Jesper Fredberg og co. skulle altså nu have overhalet Blaugrana inden om.

Fabrizio Romano skriver, at FC Barcelona tidligere på året skulle have indgået en mundtlig aftale med Tudor Mendel-Idowu om, at han fremover skulle tørne ud for klubbens ungdomshold, Barça Atlétic.

Aftalen ser dog ud til at være gået i vasken, da Mendel-Idowu og Anderlecht nu skulle nærme sig en endelig aftale, der altså sender den 18-årige Chelsea-spiller til Belgien i stedet.

Parterne skulle være gået ind i de afsluttende forhandlinger om en aftale, og det forventes, at alt snart vil være på plads.

Medie: Barcelona drøfter Mbappé-transfer med PSG

Tudor Mendel-Idowu kan hentes gratis denne sommer, da han i starten af juli måned havde kontraktudløb med Chelsea, hvor han har fået sin fodboldopdragelse.

Den 18-årige englænder med nigerianske rødder har aldrig spillet en førsteholdkamp for Chelsea, men står noteret for et have af kampe for klubben U18-mandskab, hvor han har spillet 35 kampe med 13 mål og seks assists til følge.

Han står desuden også noteret for 4 U17-landsholdskampe for England. Her har han formået at score tre gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P