LaLiga

Medie: Klubskifte tæt på – landsholdsdansker enig med spansk storklub

Danskeren ser ud til at nærme sig et stort skifte til spansk fodbold, hvor han nu skulle være nået til enighed om de personlige vilkår.

Højbjerg enig med Atlético Madrid
Foto: Pavel Mikheyev/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre-Emile Højbjerg til Atlético Madrid.

Den sang har flittigt lydt på rygtebørsen i løbet af sommerens transfervindue, hvor rygterne går på, at Tottenham, hvor danskeren i skrivende stund er på kontrakt, Atlético Madrid og Højbjerg selv, skulle være åbne for en mulig aftale.

Senest kom det frem, at den 27-årige landsholdsdansker skulle have et stor ønske om, at prøve noget nyt efter syv år i Premier League. Og i den forbindelse skulle Atlético Madrid være hans fortrukne destination denne sommer.

Det ser da også ud til, at et klubskifte snart kan være oppe over for Pierre-Emile Højbjerg.

I hvert fald kan det spanske medie Fichajes tirsdag berette, at Højbjerg og Atlético Madrid nu skulle være nået til enighed om de personlige vilkår, hvis et muligt skifte skulle finde sted.

Således mangler nu blot den interne forhandling klubberne imellem. Det forlyder i mediet, at prisen for Højbjerg ventes at lande et sted mellem 35 og 40 millioner euro – svarende til omkring 260 til 300 millioner danske kroner.

Følg Campo på Facebook

Pierre-Emile Højbjerg står i alt noteret for 218 kampe i Premier League for henholdsvis Southampton og Tottenham – fordelt ligeligt mellem de to klubber.

Her er det i alt blevet til 12 mål og 16 assists. I sidste sæson bidrog han med fem mål og syv assists i 44 Tottenham-kampe.

Han er fortsat på kontrakt i Tottenham frem til sommeren 2025.

Se nogle af Højbjergs bedste præstationer for Tottenham i den seneste sæson i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P