Europæisk Fodbold

Journalist: Sendte tidligere FCM-bomber til Premier League i januar – nu vil de hente ham tilbage

Ifølge en belgisk journalist er både Paul Onuachu og Genk varme på en genforening efter blot et halvt år fra hinanden.

Paul Onuachu er angiveligt klar til at skulle tilbage til Genk.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

175 dage.

Så længe har Paul Onuachu været at finde i Southampton, der i den netop overståede sæson rykkede ud af Premier League.

På deadline-day skiftede nigerianeren fra KRC Genk til Premier League-klubben på en 3,5-årige aftale, men nu kan noget tyde på, at nigerianeren allerede er på vej tilbage til sine vante belgiske rammer.

Den tidligere FC Midtjylland-angriber er nemlig ifølge journalisten Sacha Tavolieri, der er reporter for belgiske RMC Sport, så er både Genk og Onuachu selv klar på en genforening.

Faktisk skulle kontakten til Southampton allerede være taget, men den engelske Premier League-nedrykker vil angiveligt have mere for den to meter høje nigerianer, end hvad Genk vil betale.

Da Genk i vinters sendte angriberen til den engelske sydkyst, var det angiveligt for en pris på omkring 18 millioner euro – svarende til cirka 134 millioner kroner.

Avis: Så meget tjener FCM på Onuachu-salg

Paul Onuachu nåede kun at spille sølle 11 kampe for Southampton i den seneste sæson og kom ikke på tavlen en eneste gang for The Saints.

Også Kamaldeen Sulemana blev hentet til Southampton på deadline-day i januar – se ham score et forrygende mål mod Liverpool lige her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P