LaLiga

Medie: Barcelona drøfter Mbappé-transfer med PSG

På trods af de vanvittige summer, der bliver nævnt for Kylian Mbappé er FC Barcelona angiveligt interesserede.

FC Barcelona er angiveligt interesseret i Kylian Mbappé.
Foto: Ritzau/Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

2,2 milliarder kroner.

Et så svimlende højt beløb skal det angiveligt koste at vriste Kylian Mbappé fri af Paris Saint-Germains kløer.

Desuden melder flere medier nu også, at det eftersigende skal koste 5,2 milliarder – og ja, du læste rigtigt – kroner om året at have den franske superstjerne på lønningslisten.

Derfor skulle man også tro, at det kun er de største klubber med de bedste økonomier, som vil så meget som overveje at tilknytte verdensstjernen.

Men ifølge det franske medie L’Equipe så er FC Barcelona – hvis gæld angiveligt ligger på omkring 1,1 milliarder – interesserede i Mbappé.

Det er dog ikke med penge catalanerne skal ud og vise sig frem, men storklubben håber angiveligt på at kunne sende en række af deres profiler til PSG for så til gengæld at kunne tilknytte Kylian Mbappé.

Det franske medie skriver, at de to klubber har haft et videomøde sat op mandag, hvor en mulig transfer er blevet drøftet.

Medie: United forhandler ikke om Kane eller Mbappé – fokus er kun på Højlund

Også Chelsea, Manchester United, Inter og Tottenham skulle ifølge det store franske medie udvist interesse for Mbappé, mens det også tidligere er blevet meldt i flere medier, at franskmanden allerede har en aftale på plads med Real Madrid om, at han ved slutningen af næste sæson skifter til Los Blancos ved kontraktudløb.

Paris Saint-Germain skulle dog angiveligt have accepteret det grotesk høje bud fra saudiarabiske Al Ahli på 300 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P