Mål og Highlights: Se Brøndbys dramatiske comeback i udekampen mod Silkeborg

Brøndby vandt 2-1 efter en meget dramatisk kamp mod Silkeborg på JYSK Park. Se mål og highlights i artiklen.

Se mål og highlights fra Superliga-kampen mellem Silkeborg og Brøndby.

Brøndby tog tre point i Silkeborg, efter en yderst dramatisk kamp.

Hjemmeholdet fik ellers en drømmestart, da Tonni Adamsen scorede til 1-0 efter seks minutter. Der skulle dog ikke gå mere end 10 minutter, før hjemvendte Nicolai Vallys udlignede til 1-1.

Der har været meget snak om målmandssituationen i Brøndby, men i løbet af kampen havde Thomas Mikkelsen flere store redninger for gæsterne. Det gav indskiftede Håkon Evjen muligheden for at blive matchvinder, da han efter 65 minutter scorede til 2-1.

I kampens slutning blev Brøndby-reddet af VAR, der korrekt underkendte Kasper Kusks udligning efter en offside i opspillet.

Silkeborg 1-0 Brøndby (Tonni Adamsen, 6′)

Silkeborg 1-1 Brøndby (Nicolai Vallys, 16′)

Silkeborg 1-1 Brøndby (Thomas Mikkelsen-redning, 43′)

Silkeborg 1-2 Brøndby (Håkon Evjen, 65′)

CV forventer mere aktivitet på transfermarkedet… Men: Brøndby er ikke førstevælger