Mål og Highlights: Dramatisk afslutning sikrede Randers FC remis mod OB

To af OB's debutanter scorede, men måtte alligevel se sejren gå tabt, da Randers FC reddede et sent uafgjort resultat i Superliga-åbneren. Se alle mål og highlights her.

OB mod Randers FC højdepunkter

OB har handlet stort ind i transfervinduet. Da fynboerne søndag eftermiddag tog imod Randers FC, var der også hele fire nye spillere i startopstillingen i form af Sven Köhler, Leeroy Owusu, Rami Al-Hajj og Mohamed Buya Turay.

Og det blev også en eftermiddag, hvor nyindkøbene skulle sikre OB sejren – troede de. Randers FC bragte sig tidligt i front med 1-0 ved Stephen Odey, men herefter tog to nye OB-spillere over.

Først kunne Rami Al-Hajj sende et straffespark i kassen, og i slutningen af første halvleg kunne Mohamed Buya Turay sætte 2-1 målet ind for OB. Men bedst som man troede, at OB åbnede sæsonen med en 2-1-sejr, så gik det hele galt til sidst.

Fem minutter inde i dommerens tillægstid fik Randers FC et hjørnespark, og efter et større flipperspil i OB-feltet, hvor Randers-keeper Patrik Carlgren blandt andet fik et forsøg reddet på stregen, så kunne Hugo Andersson sende udligningen i kassen. Kampen endte således 2-2.