3F Superligaen

FCN forlænger med ung stopper

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med den unge midterforsvarer Jonas Jensen-Abbew.

FC Nordsjælland Logo

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med en af klubbens egne.

Klubben har på sin egen hjemmeside offentliggjort, at 21-årige Jonas Jensen-Abbew har forlænget sin nuværende kontrakt med tre år.

Stopperen var i den første halvdel af sidste sæson udlejet til HB Køge, og han er også en del af FCN-truppen, der netop har været på træningslejr i Østrig.

Den unge forsvarsspiller fortæller, at hans mange år i klubben har betydet, at han ikke ser sig selv spille andre steder:

– Det er virkelig dejligt at skrive under på en ny kontrakt med FC Nordsjælland. Det er noget, jeg har håbet vil ske i lang tid, så det, at det sker nu, det er rigtig dejligt.

– Jeg har spillet i klubben i mange år efterhånden, så jeg føler mig meget hjemme i FC Nordsjælland. Jeg føler mig så hjemme her, at jeg ikke rigtig kunne se mig selv spille et andet sted, som det er lige nu, så det er virkelig dejligt, at jeg har forlænget min kontrakt med FC Nordsjælland, siger han til klubbens hjemmeside.

Følg Campo på Facebook

– Jeg håber, at de næste tre år kommer til at byde på en masse spilletid og mange fede oplevelser. Dertil håber jeg, at vi fortsat kan være med til at kæmpe med om de sjove pladser i Superligaen, og så glæder jeg mig til at spille europæisk fodbold med FC Nordsjælland i år og forhåbentlig også de næste par år.

Jonas Jensen-Abbew spillede 13 kampe på udlån i HB Køge, imens det helt store gennembrud stadig venter i Nordsjælland. Her er det indtil videre kun blevet til sparsomme indhop.

FC Nordsjælland har denne sommer hentet angriberen Marcus Invartsen hjem til Farum. Se alle hans mål i Bundesligaen herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P