Premier League

PL-oprykkere henter tidligere Liverpool-spiller

Sheffield United har netop tilknyttet den unge franskmand, der har en fortid i Liverpool FC.

Yasser Larouci er ny Sheffield United-spiller.
Foto: REUTERS/Phil Noble.

Sheffield United henter Yasser Larouci i franske Troyes.

Den franske venstreback skifter på en lejeaftale, der løber sæsonen ud, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Larouci har en fortid i Premier League, da han har spillet for Liverpool FC, inden turen gik retur til hjemlandet og Troyed.

– Vi er glade og af flere grunde. Det er en position, som vi vidste, at vi havde brug for, og det var vigtigt at få en som Yasser ind, som, vi mener, har de kvaliteter og egenskaber, som vi kan tilføje til, hvordan vi vil spille, siger manager Paul Heckingbottom og fortsætter:

– Han har spillet wing-back i sin sidste klub, men han har også været komfortabel i en firemandskæde. Vi er glade for, at det er gået igennem.

Officielt: Sheffield United henter Slimane

De to klubber har ifølge Sheffield United aftalt en købsaftale, som kan udløses, når lejeaftalen udløber til næste sommer.

Den 22-årige Larouci var på kontrakt i Liverpool FC i perioden 2019-2021, hvor den meste spilletid foregik på ungdomsholdene. Det blev dog til spilletid for manager Jürgen Klopp på førsteholdet.

Sheffield United-anfører stopper efter oprykning til PL

Det skete, da den nye Sheffield United-spiller fik minutter i to FA Cup-kampe mod henholdsvis Shrewsbury Town og Everton.

Yasser Larouci kommer til Sheffield United efter at have spillet 44 kampe for Troyes, der til daglig spiller i den næstbedste franske række Ligue 2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P