1 min læsningSheffield United-anfører stopper efter oprykning til PL

Shieffield United skal have fundet en ny anfører til næste sæson, efter Billy Sharp har meddelt, at han stopper i klubben.

1 min læsning
Soccer Football - FA Cup - Semi Final - Manchester City v Sheffield United - Wembley Stadium, London, Britain - April 22, 2023 Sheffield United's Billy Sharp applauds the fans after the match REUTERS/Carl Recine

Efter 377 kampe for Sheffield United, siger 37-årige Billy Sharp farvel.

Sheffield United-angriberen bidrog i den forgangne sæson med to scoringer og spilletid i 38 af klubbens kampe i The Championship.

Sheffield United sluttede sæsonen hele 10 point fra Burnley på førstepladsen, men alligevel blev det til en stensikker oprykning til Premier League, da de sluttede hele 11 point for Luton på tredjepladsen.

Turen i Premier League bliver i denne omgang uden Billy Sharp.

– Når jeg sætter mig ned for at skrive dette brev, er mit hjerte fyldt af blandede følelser. Det er med et tungt hjerte at jeg annoncerer mit farvel.

– Min drengedrøm gik i opfyldelse, og hvilken rejse jeg har været heldig at have fra ung fan på tribunen til bolddreng, dernæst spiller og anfører. At have båret det berømte nummer 10 på ryggen har været en ære og et privilegie, lyder det fra Billy Sharp.

Selvom det altså ikke bliver til en tur i Premier League for Billy Sharp i denne omgang, så kan han glæde sig over, at han allerede har spillet 43 kampe i den bedste engelske række.

Foruden Sheffield United har Billy Sharp repræsenteret en lang række klubber herunder Reading, Rushden & Diamonds, Southampton, Leeds, Nottingham Forest, Scunthorpe og Doncaster Rovers.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P