Bundesligaen

Medie: Bayern-ledelsen klar i mælet – Mané færdig i klubben

Sadio Mané kan meget vel være færdig i FC Bayern München, da han angiveligt ikke indgår i klubbens planer i den kommende sæson.

Sadio Mané færdig i Bayern München
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har ikke været den forventede succes i FC Bayern München for Sadio Mané.

Siden sit skifte fra Liverpool til den tyske storklub i sommeren 2022 har Sadio Mané spillet 38 kampe med 12 mål og seks assists til følge. Og det har altså vist sig ikke at være godt nok.

Således beretter det tyske medie Kicker nu, at Bayern-ledelsen har givet Sadio Mané direkte besked om, at han ikke indgår i klubbens planer i den kommende sæson.

Foruden de manglende store præstationer, så skulle lønsummen, som FC Bayern München hvert år må slippe på Mané, også spille en central rolle i beslutningen.

Ifølge mediet modtager Mané intet mindre end 20 millioner euro årligt – svarende til omkring 150 millioner kroner om året. Penge som klubben angiveligt ønsker at bruge andetsteds. Hertil nævnes blandt andet storklubbens ønske om at hente Tottenhams Harry Kane.

Samtidig har der også tidligere været snak om, at FC Bayern München skulle overveje Manés fremtid i klubben, efter senegaleseren tidligere på året endte i håndgemæng med holdkammeraten Leroy Sané.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge Kickers oplysninger tyder det altså på en snarlig Sadio Mané afsked i klubben. Og der skulle da også være godt med interesse for den 31-årige offensivprofil.

Blandt andet beretter mediet, at der skulle være stor interesse fra Saudi-Arabien, hvor Sadio Mané potentielt set kan følge i fodsporene på flere profilerede navne, der denne sommer har skiftet europæisk fodbold ud med en tilværelse i det mellemøstlige.

Sadio Mané er fortsat på kontrakt i FC Bayern München frem til sommeren 2025.

Få overblikket på de mange spillere, der er skifte til saudiarabisk fodbold denne sommer i artiklen herunder

Overblik: De er taget til Saudi-Arabien denne sommer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P