3F Superligaen

Officielt: FC Midtjylland henter Fossum i AaB

FC Midtjylland har været på jagt i det nordjyske, og med sig hjem har de bragt norske Iver Fossum, som nu kan kalde sig FCM-spiller.

FC Midtjylland henter Iver Fossum
Foto: FC Midtjylland

Tidligere mandag kom det frem, at FC Midtjylland snart kunne præsentere en ny spiller i form af Iver Fossum.

Og nu er rygterne blevet gjort til virkelighed. FC Midtjylland kan således officielt melde ud, at man har hentet Iver Fossum til klubben.

Det fremgår, at man har sikret sig en kontrakt på den 26-årige nordmand, der gælder for de kommende tre år – frem til sommeren 2026.

Dagens transfer glæder FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, der ser gode perspektiver i den nyslåede FC Midtjylland-spiller.

– Vi ønsker konkurrence på holdet, og Iver kommer med stor erfaring fra Bundesligaen, det norske landshold og senest AaB, hvor han har lavet mange mål og assists. Som type er han dynamisk og dygtig til at komme i feltet, hvilket er et godt match med vores måde at spille på, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Vi går en sæson i møde, hvor vi skal ud at spille en masse fodboldkampe. Det kræver en bred og konkurrencedygtig trup, hvor vi er dækket ind på samtlige positioner på holdet. Derfor glæder vi os nu over, at Iver har skrevet under på en aftale med FC Midtjylland, og så fortsætter
arbejdet med at styrke holdet frem imod den nye sæson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Iver Fossum har allerede et flot Superliga-CV, hvor han i alt står noteret for 119 kampe for AaB i den bedste danske fodboldrække.

I alt står han noteret for 137 kampe for de bolsjestribede med 31 mål og 19 assists til følge.

Se nogle af Iver Fossums bedste aktioner i AaB-trøjen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P