Premier League

Pochettino vil tage fat i Dele Alli: Han har den rette mentalitet

Den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, er tilbage i London, men denne gang som Chelsea-manager, og han har i sinde at hjælpe sin tidligere spiller.

Den nye Chelsea-manager, Mauricio Pochettino, vil tage fat i sin tidligere Tottenham-spiller, Dele Alli, der nu spiller i Everton.
Foto: Henry Nicholls/Jason Cairnduff/AFP/Ritzau Scanpix

Han har ikke været den samme, siden deres veje skiltes.

27-årige Dele Alli nåede at spille 194 kampe under Mauricio Pochettino i Tottenham, inden argentineren i november 2019 blev fyret.

Siden er det kun gået én vej for Dele Alli, der bare har scoret syv gange i sine efterfølgende 58 Premier League-kampe. I januar 2022 skiftede Alli Tottenham ud med Everton, men hverken i Liverpool-klubben eller i sidste sæsons lejeophold hos tyrkiske Besiktas har englænderen været en succes.

Nu kan der dog være hjælp at hente fra den tidligere chef for den forhenværende engelske landsholdsprofil.

– Jeg håber at have tid til at ringe og se, for han er en fantastisk fyr, og jeg vil gerne tale lidt med ham og høre. Jeg vil gerne hjælpe ham og finde ud af, hvad der sker med ham. Han er stadig ung.

– Han har helt sikkert den rette mentalitet. Det er længe siden, at jeg har talt med ham, men jeg vil kontakte ham igen og finde ud af, hvad der sker, lyder det fra Mauricio Pochettinos på hans første pressemøde som Chelsea-manager.

INDBLIK: Dele Allis fald fra toppen – Hvad gik galt?

Dele Alli havde ifølge Transfermarkt en markedsværdi på 100 millioner euro i 2018. Den værdig ligger ifølge samme medie nu på mere beskedne otte millioner euro.

Den offensive Everton-spiller scorede i 2016-17-sæsonen hele 18 mål i 37 Premier League-kampe for Tottenham i det, der var hans anden sæson i Tottenham efter skiftet fra Milton Keynes Dons.

Bamidele “Dele” Alli har kontrakt med Everton, som han skiftede til i januar 2020, til næste sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P