LaLiga

Officielt: Inigo Martinez er FC Barcelona-spiller

Aftalen skulle være underskrevet for flere måneder siden, men først nu præsenterer FC Barcelona Inigo Martinez som ny mand til klubbens midterforsvar.,

FC Barcelona har nu langt om længe præsenteret Inigo Martinez som ny forsvarsspiller i klubben.
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona har gjort det igen.

Præcis som det var tilfældet for et år siden med danske Andreas Christensen, henter den spanske storklub en midterforsvarer på en fri transfer.

Det er 32-årige Inigo Martinez, der siden 1. juli har stået uden kontrakt, der er blevet præsenteret i den catalanske storklub.

Baskiske Inigo Martinez kommer til FC Barcelona efter kun at have spillet professionelt i Baskerlandet.

Han fik sin fodboldopdragelse på Real Sociedads akademi, men i 2018 forlod han San Sebastián til fordel for Bilbao og Athletic Club.

Officielt: FC Barcelona ophæver med Umtiti

Her havde han denne sommer kontraktudløb, og selvom Athletic gerne havde forlænget med ham, så har han altså nu officielt valgt FC Barcelona i stedet.

Inigo Martinez har skrevet under på en to år lang aftale i Catalonien, hvor han ligeledes bliver udstyret med en frikøbsklausul på svimlende 400 millioner euro.

Den 32-årige basker er FC Barcelonas tredje sommerindkøb, efter de tidligere har skrevet kontrakt med transferfri Ilkay Gündogan samt det senegalesiske stjerneskud Mikayil Faye.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P