3F Superligaen

Vejle henter kasseret OB-lejesvend

Han fik ikke et eneste minut i OB, efter han i januar blev udlejet til fynboerne fra Bologna. Nu er Musa Juwara i stedet skiftet til oprykkerne fra Vejle.

Vejle Boldklub har hentet Musa Juwara, der seneste har været udlejet fra Bologna til OB, på en fast kontrakt.
Foto: Daniel Abedeny/ Vejle Boldklub

En lejeaftale i OB er nu skiftet ud med en permanent aftale i Vejle.

Den 21-årige gambianer, Musa Juwara, blev tidligere på året løst fra sin kontrakt i OB, og kort efter blev han spottet til træning i Vejle. Nu bekræfter klubben fra Nørreskoven, at han de har købt ham fri i italienske Bologna.

Juwara har trænet med i Vejle siden juni, og han er glad for nu at have fået styr på, hvor han skal tilbringe de kommende tre år.

– Jeg er taknemmelig over at fortsætte i Vejle Boldklub. Her er en særlig atmosfære, og jeg har følt mig velkommen og tilpas fra første dag. Jeg vil gøre mit bedste for at vise mig godt frem for klubbens mange fans og skabe gode resultater for klubben, fortæller Musa Juwara.

I Vejle er de godt tilfredse med at have sikret sig gambianeren, der tidligere har scoret mod selveste Inter på Giuseppe Meazza.

– Det er en god case for os, at Musa Juwara nu er en fast del af Vejle Boldklub. Som jeg tidligere har nævnt, har Musa nogle tydelige spidskompetencer, han dækker flere af de offensive positioner, og så har han tilegnet sig nogle lovende taktiske færdigheder fra sin tid i Bologna, som han har optrådt for i Serie A.

– Gennem den seneste tid har Ivan (Ivan Prelec, cheftræner, red.) og jeg haft samtaler med Musa, og vi er alle enige om den opgave, vi nu har i hænde. Musa er en profileret spillertype, som vil dedikere sig til vores projekt, og han kender sin rolle. Vi skal alle huske, at Musa er en ung spiller, som har brugt det meste af sin karriere på korte lejeophold uden at have et rigtigt hjem.

OB ophæver lejeaftale et halvt år før tid

– Det får han nu i Vejle og i Vejle Boldklub, og det er min overbevisning, at vi med tålmodighed og tillid kan rykke os i den rigtige retning sammen. Han er ankommet i god form, han er opsat på at arbejde hårdt for klubbens bedste, og lykkes han, bliver han en kvalitetsspiller for os, lyder det fra VB-sportschef Adrian Nicolae.

Lidt pudsigt kan Musa Juwara få uofficiel debut for Vejle, når superligaoprykkerne tirsdag tager til Odense for at møde Juwaras tidligere klub – OB – i en træningskamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P