Premier League

Transferjournalist: Liverpool-darling på plads i Saudi-klub

Endnu en topspiller ser nu ud til at rykke teltpælene op og tage turen til det Mellemøstlige. Denne gang en nu tidligere Liverpool-stjerne.

Roberto Firmino Al Ahly
Foto: REUTERS/Hannah McKay

Flere topnavne har i dette transfervindue skiftet europæisk fodbold ud med fodbold i Saudi-Arabien.

Således har spillere som Karim Benzema, N’Golo Kanté, Edouard Mendy og Kalidou Koulibaly med flere alle sikret sig store kontrakter i det mellemøstlige – ligesom Cristiano Ronaldo gjorde det i vinter.

Og nu ser det for alvor ud til, at den næste spiller i rækken bliver en af de helt store Liverpool-darlings gennem de seneste mange sæsoner.

Således skriver den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, natten til fredag, at brasilianske Roberto Firmino er nået til enighed med saudi-arabiske Al Ahli om et skifte.

Med sin klassiske catch frase, ‘Here We Go’ bekræfter Romano, at skiftet nu er faldet helt på plads. Nu mangler kun det obligatoriske lægetjek før at aftalen træder i kraft.

I samme forbindelse kan Romano fortælle, at Roberto Firmino har fået en kontrakt med Al Ahli, som løber tre år ud i fremtiden – frem til sommeren 2026.

Si Señor – farvel til mere end en fodboldspiller

Roberto Firmino skiftede til Liverpool fra tyske Hoffenheim tilbage i sommeren 2015.

Otte sæsoner og 362 kampe blev det til i Merseyside-klubben med 111 mål og 79 assists til følge. Her formåede Firmino at spille sig helt ind i hjerterne på klubbens fans, hvilket du kan læse mere om ovenfor.

Se nogle af Roberto Firminos bedste øjeblikke i Liverpool-trøjen i videoserien herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P