LaLiga

Barça-boss bekræfter bud på AC

FC Barcelonas klubpræsident, Joan Laporta, bekræfter nu, at klubben har modtaget bud på danske Andreas Christensen samt en række andre profiler.

FC Barcelona bekræfter bu på Andreas Christensen
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er bud efter den danske FC Barcelona-spiller, Andreas Christensen.

Sådan lyder melding sent torsdag aften fra FC Barcelonas klubpræsident, Joan Laporta.

I et interview med det spanske medie, Onze TV3, bekræfter Laporta, at der allerede nu har været bud efter flere af klubbens spillere denne sommer.

Meget tyder dog på, at de bud, der er kommet ind ad døren i den catalanske storklub, er blevet afvist. Laporta har nemlig en række spillere, som han mener, at klubben bør holde på.

– Sidste år fik vi et bud på 100 millioner euro for De Jong, men vi gjorde det rette ved ikke at sælge. Der er spillere, der repræsenterer vores spillestil, og som er essentielle for holdets fremgang, indleder Joan Laporta, før han går videre til indgående tilbud denne sommer:

– Vi har også modtaget bud på Pedri, Andreas Christensen, Ronald Araujo og Ansu Fati. Men vi synes, at de skal fortsætte i FC Barcelona. De har både en nutid og en fremtid i klubben, fortæller Laporta til Onze TV3.

FC Barcelona i ‘AC’-dilemma: Storklub kræver Andreas Christensen i bytte for profil

Andreas Christensen har tidligere været sat i forbindelse med flere Premier League-klubber og klubber fra den italienske Serie A.

Med FC Barcelonas pressede situation økonomisk set kunne AC da også være en potentielt indbringende handel. Barça har dog ad flere omgange givet udtryk for, at klubben ikke har interesse i at sælge den 27-årige dansker, som i sidste sæson står noteret for 32 kampe for Blaugrana.

Andreas Christensen er fortsat på kontrakt i FC Barcelona frem til sommeren 2026.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P