Premier League

Aldrende Everton-anfører forlænger

Han har været i klubben i en menneskealder, men nu tager Everton-anfører Seamus Coleman alligevel mindst én sæson yderligere.

Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

14 sæsoner bliver som minimum til 15 i Everton for 34-årige Seamus Coleman.

Den irske højreback har netop skrevet under på en kontraktforlængelse i Liverpool-klubben, en forlængelse der godt nok kun gælder til næste sommer.

518.000 kroner betalte Everton i januar 2009 for Coleman, da de købte klubbens nuværende anfører i irske Sligo Rovers, og med i alt 409 optrædener for The Toffees er det næppe en handel de fortryder på Goodison Park.

– Alle ved, hvor meget Everton betyder for mig, og derfor er det specielt at underskrive denne nye kontrakt og fortsætte med at spille for den fantastiske klub.

– Fra det øjeblik jeg kom for mere end 14 år siden, har støtten min familie og jeg har fået fra fansene og alle omkring klubben været fantastisk, og jeg tager det aldrig for givet hvor heldig jeg er at repræsentere Everton. Det har blandt andet indebåret at bære anførerbindet de seneste år, lyder det fra Coleman.

Seamus Coleman er netop nu på vej tilbage fra den knæskade, som han pådrog sig i maj.

Irerens sammenstød med Leicester Boubakary Soumare så slemt ud, da det skete, men 34-årige Coleman kunne efter en scanning berolige med, at der ikke var tale om en korsbåndsskade. Hvornår Coleman er tilbage, er der endnu ingen forlydender om.

Gode nyheder fra Everton-anfører: Ikke korsbåndsskadet

Med sine 409 kampe for Everton er Seamus Coleman nummer 17 på listen over spillere med flest kampe for klubben.

I Premier League holder han i skrivende stund rekorden som den spiller, der har spillet længst tid uafbrudt i sin nuværende klub. Han er desuden blot tre Premier League-kampe fra at overgå Tim Howards rekord som den Everton-spiller, der har spillet flest Premier League-kampe for klubben. Howards rekord lyder på 354 kampe.

Gense da Goodison Park brød ud i jubel, da Everton på sidste spilledag sikrede sig overlevelse i Premier League:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P