1 min læsningGode nyheder fra Everton-anfører: Ikke korsbåndsskadet

Det lignede på mange måder en korsbåndsskade og dermed en lang pause, men så gal er det heldigvis ikke fat med Everton-anfører Seamus Coleman.

1 min læsning
Everton-anfører Seamus Coleman måtte mandag udgå fra kampen mod Leicester med det, der lignede en korsbåndsskade, men så slemt er det ikke.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton-fans frygtede det værste, da han kort før pausen blev båret fra banen på en båre.

Anfører Seamus Coleman måtte efter en sammenstød med Leicesters Boubakary Soumare lade sig bære fra i mandagens Premier League-opgør.

Onsdag er der så gode nyheder fra den irske landsholdsspiller.

– Vil bare lige opdatere jer alle, mange tak for alle ønskerne om god bedring. Jeg er lige kommet tilbage fra mine scanninger, og jeg kan med glæde sig, at jeg ikke har nogen korsbåndsskade. Jeg er snart tilbage, lyder det onsdag fra Coleman.

Hverken Everton eller Seamus Coleman skriver yderligere om, hvor galt det står til med irerens venstre knæ, og hvor lang tids pause han eventuelt må holde.

Coleman har i denne sæson spillet 23 af 34 kampe i Premier League for det hårdt trængte Liverpool-mandskab, der med fire kampe tilbage har ét point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer