Bundesligaen

Mané om slagsmål med Sané: Nogle gange er det godt at løse problemerne

Senegalesiske Sadio Mané udtaler sig nu for første gang om situationen tidligere på året, hvor han slog holdkammeraten Leroy Sané.

Sadio Mané bryder nu tavsheden, efter han tidligere på sæsone fik én dags karantæne af Bayern München for at slå Leroy Sané.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

For en spiller med Sadio Manés kvaliteter har første sæson i Bundesligaen ikke været imponerende.

Efter ikke at have scoret under 10 mål i nogen af sine otte sæsoner i Premier League, blev det ‘kun’ til syv scoringer i debutsæsonen i Bundesligaen.

Målscoringsudfordringer var dog ikke det eneste problem, Mané løb ind i i sin første sæson i Bayern München, for efter 3-0-nederlaget til Manchester City i Champions League i april slog Mané holdkammeraten Leroy Sané i hovedet.

Bekræftet: Mané sanktioneret efter slag!

Det kostede Mané én spilledags karantæne samt en stor bøde fra klubben. Nu fortæller Mané selv, at episoden at fortid.

– Den slags ting kan ske, og det skete. Det lykkedes os at løse det lille problem. Nogle gange er det godt at løse problemerne, men måske ikke på den måde. Det ligger bag os nu. Vi vil slås sammen for at hjælpe klubben med at opnå sine mål i næste sæson, siger Mané ifølge Daily Mail til et lokalt senegalesisk medie.

Selvom Bayern München på dramatisk vis i sidste spillerunde endte med at hjemtage sin 11. bundesligatitel i træk, så har sæsonen ikke været uden problemer for klubben, der røg ud af både Champions League og den tyske pokalturnering i kvartfinalen.

– Det var en meget kompliceret sæson, men det sker. Det var ikke overraskende. Jeg forventede, at tingene ville være en smule komplicerede – det er helt normalt, forklarer Mané.

Harry Kane-sagen udvikler sig: Nu skulle han være nået til enighed med Bayern

På rygteplan er Mané sammen med Leroy Sané, Serge Gnabry, Bouna Sarr, Alexander Nubel, Marcel Sabitzer og Benjamin Pavard alle sat på salgslisten af Bayern Münchens nye træner, Thomas Tuchel, men står det til senegaleseren selv, så tager han kampen op på Allianz Arena.

– Jeg elsker udfordringer, og Bayern er en stor udfordring. Det er op til mig at gøre alt, for at klare den udfordring [..] Hvis gud vil, og alt går godt, så returnerer jeg til Bayern, lyder det fra den 31-årige senegaleser.

Sadio Mané skrev sidste sommer under på en kontrakt i Bayern München til sommeren 2025.

Herunder kan du se Sadio Mané første bundesligascoring for Bayern München, da sydtyskerne i første spillerunde slagtede Eintracht Frankfurt 1-6:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P