International Fodbold

Medie: Første dansker på vej mod Saudi Arabien

Adskillige verdensstjerner er allerede skiftet til den saudiarabiske liga, siden Cristiano Ronaldo i januar startede en trend, og nu kan den første dansker være på vej til den fremadstormende, mellemøstlige liga.

Den saudiarabiske liga tiltrækker flere og flere verdensstjerner, og nu kan den første dansker i Riza Durmisi være på vej.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Flere er allerede taget dertil, og endnu flere rygtes afsted.

Saudi Arabien er blevet et hotspot for storspillere, hvis karriere lakker mod enden.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N’Golo Kanté, Ruben Neves, Ever Banega, David Ospina og Kalidou Koulibaly er nogle af de meste prominente navne, og nu kan de få dansk selskab.

Således mener Tipsbladet at vide, at den tidligere Brøndby-back Riza Durmisi er i dialog med en unavngiven klub fra den saudiarabiske liga.

Riza Durmisi har siden 2018 været på kontrakt i den italienske hovedstadsklub, Lazio, hvor det dog langt fra er blevet til den succes, som parterne havde håbet, da Durmisi blev købt fri i spanske Real Betis.

Nice, Salernitana, Sparta Rotterdam, Leganés og senest Tenerife er alle klubber, som Durmisi undervejs i opholdet i Lazio har været udlejet til.

Træningsuheld: Durmisi ramt af alvorlig knæskade – skal muligvis opereres

Senest nåede Durmisi kun en enkelt kamp for Tenerife, efter han skiftede til ferieøen i januar i år. En knæskade kort efter debuten i februar holdt Durmisi ude resten af foråret.

Durmisi har kontraktudløb i Lazio denne sommer, og derfor kan han hentes på en fri transfer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

OB’s Bashkim Kadrii står lige nu som den eneste dansker nogensinde, der har spillet i Saudi Arabien. Kadrii skiftede i 2020 fra OB til saudiske Al-Fateh i en handel, der angiveligt indbragte fynboerne på den gode side af 10 millioner kroner.

Efter 14 kampe og to mål skiftede Kadrii et halvt år senere tilbage til OB på en fri transfer, efter han havde fået ophævet sin kontrakt i Saudi Arabien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P