Premier League

Allianz Arena, Allianz Stadium… og Allianz Bridge? – Stort firma vil overtage Chelseas nye stadion

Premier League-klubben Chelsea kan muligvis snart blive en del af Allianz-familien, som strækker sig over en lang række klubber.

Allianz Bridge Chelsea stadion
Foto: Tony O'brien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bayern München, Juventus, OGC Nice, SK Rapid Wien og Palmeiras – hvad har disse tilfældes?

Måske hjælper det at kigge på de ovennævnte klubbers stadionnavne; Allianz Arena, Allianz Stadium, Allianz Riviera, Allianz-Stadion og Allianz Parque.

Alle ovennævnte klubber har det tilfældes, at man har lavet en stor sponsoraftale med det store tyske forsikringsselskab Allianz. Og nu tyder noget på, at Chelsea kan blive den næste klub i rækken af Allianz’er.

Så skal Premier League-seerne snart vende sig til at skulle se storopgør fra Allianz Bridge?

Noget kunne tyde på det.

I hvert fald hvis man skal tro Daily Mail, som fortæller at Allianz skulle være opsatte på at indgå en stor sponsor aftale med Chelsea i nær fremtid.

Mediet beretter, at Allianz i første omgang skulle have haft et ønske om en plads på The Blues-trøjen efter klubbens sponsoraftale med den britiske telekommunikationsvirksomhed, Three, udløb. Men denne står angiveligt til at blive overtaget af onlinekasino-virksomheden, Stake.

Derfor skulle Allianz eftersigende have besluttet sig for at gå 100 procent efter en stor og langsigtet sponsoraftale målrettet Chelseas nye stadion, som ventes at komme i forholdsvis nær fremtid.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Allianz skulle angiveligt have luftet ideen for Chelsea-ledelsen, som altså ikke skulle være afvisende over for en mulig aftale. Det oplyser flere kilder til Daily Mail.

Flere brikker mangler dog at falde på plads, før at en aftale mellem parterne kan lande. Således skal Chelsea altså først og fremmest have planlagt, bygget og indtaget det nye stadion – måske ved navn Allianz Bridge?

Mediet har efterfølgende selv forsøgt at rette henvendelse til Allianz for at bekræfte rygterne, men Allianz afviser fortsat at kommentere på rygterne.

Det har tidligere forlydt, at Chelsea-ejer Todd Boehly skulle have store planer for Chelsea og klubbens stadion i fremtiden. Læs mere om, hvad der tidligere er blevet sagt herunder

Medie: Chelsea overvejer storstilet stadionprojekt til milliarder – skal være et af de bedste i verden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P