Premier League

Tidligere FC Nordsjælland-spiller topper listen i Premier League-klub

Meget tyder på, at den tidligere FC Nordsjælland-spiller kan være på vej til Premier League, hvor flere klubber skulle have ham på ønskelisten.

Brighton Mohammed Kudus.
Foto: Siphiwe Sibeko/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har allerede været på tale i flere store klubber – især Premier League-klubberne skulle have interesse.

Således har den tidligere FC Nordsjælland- og nuværende Ajax-spiller, Mohammed Kudus, været meldt på blokken i både Arsenal, Newcastle og Manchester United.

Men nu skulle en ny bejler angiveligt have meldt sig ind i kampen om den 22-årige ghanesiske angriber. Det beretter transferjournalisten, Fabrizio Romano, lørdag eftermiddag.

Ifølge Romanos oplysninger så skulle Mohammed Kudus nemlig toppe ønskelisten hos Brighton, som i den forgangne sæson sluttede på en flot sjetteplads i Premier League og dermed sikrede sig en plads i europæisk fodbold i den kommende sæson.

Brighton melder sig således ind i kampen om Kudus, som i slutningen af maj måned skulle have meddelt til Ajax-ledelsen, at han ikke ønsker at fortsætte i den hollandske hovedstadsklub efter sommer – i stedet ønsker han et skifte til en af Europas største ligaer.

Tidligere har det været meldt, at Ajax angiveligt skulle kræve en pris i omegnen af 50 millioner euro – svarende til cirka 373 millioner kroner – for Mohammed Kudus.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kudus skiftede i sommeren 2020 FC Nordsjælland ud med Ajax. Her står den 22-årige angriber noteret for 84 førsteholdskampe med 23 mål og 10 assists til følge. I FC Nordsjælland-trøjen formåede Kudus at score 14 mål og assisterer 3 mål i 57 kampe for klubben.

Mohammed Kudus er fortsat på kontrakt i Ajax Amsterdam frem til sommeren 2025.

Mohammed Kudus har scoret en række mål for Ajax i Champions League. Nyd en række af disse i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P