3F Superligaen

Ærlig Osnabrück-boss efter OB -transfer: Vi havde gerne beholdt Köhler

VfL Osnabrück havde gerne beholdt den nye OB-spiller, Sven Köhler, i klubben, men oplevede stor interesse fra flere klubber i Tyskland og udlandet.

OB henter Sven Köhler
Foto: OB

Den nyslåede OB-spiller, Sven Köhler, skifter til fynboerne af lyst og ikke af nød.

Så meget står klart, hvis man skal tro Amir Shapourzadeh, som er sportsdirektør VfL Osnabrück, hvorfra Köhler netop er skiftet til OB.

klubbens hjemmeside fortæller han nemlig, at den nye OB-spiller havde godt med interesse – både hjemme i Tyskland og fra udlandet. Samtidig havde Amir Shapourzadeh også selv et ønske om, at Sven Köhler ville blive i Osnabrück efter sommer.

– Vi tvang ikke Svens (Köhlers, red.) skifte igennem. Vi ville gerne have fortsat med at udvikle ham som en del af holdet i Osnabrück, indleder klubbens sportsdirektør, Amir Shapourzadeh og fortsætter:

– Interessen for spilleren var dog stor – både nationalt og fra udenlandske klubber. Så til sidst fandt vi en løsning, der er tilfredsstillende for alle parter.

Sven Köhler var fast mand for VfL Osnabrück i den seneste sæson, hvor han blandt andet var med til at sikre klubben oprykning til 2. Bundesligaen. På Osnabrück hjemmeside takkes han for sin store indsats for klubben, hvor han blandt andet beskrives som en leder på banen.

Sven Köhler har sat sin underskrift på en aftale med OB, der gælder for de kommende tre år. Læs mere herunder.

Officielt: OB aktive på ny – henter tysk midtbanespiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P