NordicBet Ligaen

Sønderjyske forlænger med kulturbærer

Sønderjyske har forlænget aftalen med Rasmus Vinderslev.

Rasmus Vinderslev skal ingen steder.

Efter at have tilbragt 20 år i Sønderjyske, har den 25-årige midtbanemotor torsdag skrevet under på en ny aftale med klubben.

Det oplyser Sønderjyske på sin hjemmeside.

Den nye aftale strækker sig frem til sommeren 2025, og Rasmus Vinderslev stod dermed til at have kontraktudløb denne sommer.

– Rasmus Vinderslev har gennem årene i Sønderjyske Fodbold vokset sig stor og stærk, og han er i dag et klubikon og en kulturbærer. Han har lagt lag på sin udvikling hver eneste sæson, og vi er meget glade for, at vi kan holde på ham.

– Vinderslev har gennem alle årene gået forrest med stort flid, og det hårde arbejde har det med at lønne sig på den lange bane. Hans rolle på holdet er blevet større og større, og det var helt fortjent, at han spillede med anførerbindet om armen i nogle af de sidste kampe i sæsonen.

– Den lyseblå trøje klæder ham på alle måder, og vi glæder os over, at hans hjemmebane også de kommende år er på Sydbank Park, siger sportsdirektør Esben Hansen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom Rasmus Vinderslev i 20 ud af sine 25 år på denne planet har haft sin gang i Sønderjyske, så har et nyt eventyr umiddelbart ikke trukket i ham:

– Det føles rigtig godt. Jeg er meget glad for, at jeg kunne blive enig med klubben om en forlængelse. Der er gang i en masse spændende ting i klubben, og det projekt, vi har gang i, vil jeg meget gerne være en del af.

– Sønderjyske Fodbold betyder rigtig meget for mig. Jeg har brugt hele min barndom, ungdom og mine første voksenår i klubben, og det er et godt sted at være med mange gode folk i og omkring klubben. Jeg glæder mig til nye oplevelser sammen med fansene på Sydbank Park, siger Rasmus Vinderslev.

Kunne ikke blive enige: Sønderjyske-profil smutter

Rasmus Vinderslev står noteret for 136 kampe for Sønderjyskes førstehold, hvilket den relativt unge alder til trods placerer ham på en 10. plads over listen af spillere med flest kampe for klubben gennem tiden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P