3F Superligaen

Martin Hansen efter forlængelse: Slutter formentlig karrieren her

OB og Martin Hansen har forlænget aftalen med hinanden, og det kan meget vel være sidste gang, at Martin Hansen har behov for at sætte sin underskrift på en kontrakt som professionel fodboldspiller.

Martin Hansen slutter formentlig sin karriere i OB.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Martin Hansen bliver i OB.

Således oplyser den fynske klub torsdag, at parterne er blevet enige om en aftale frem til sommeren 2026. Hans forhenværende kontrakt løb frem til sommeren 2024.

I forbindelse med nyheden om forlængelsen sætter den 33-årige målmand selv ord på, hvorfor han har valgt at blive.

Her fortæller han blandt andet, at han ikke havde planer om at søge andre græsgange trods en skuffende sæson.

–  Jeg er superglad for at forlænge min kontrakt med OB. Som jeg sagde, da jeg kom til, så kunne jeg godt se mig selv være her i længere tid, og selvom vi har haft en skuffende sæson, så stikker jeg ikke halen mellem benene.

Den tidligere Liverpool-målmand fortæller også, at han nu nok har sat sin sidste underskrift på en kontrakt som professionel fodboldspiller.

– Det kan godt tage tid at opbygge et hold og en trup, som kan indfri de forventninger, der er til os, og det har jeg besluttet mig for, at jeg vil vie min formentlig sidste del af karrieren til. Det er vigtigt, der er nogle af de lidt ældre spillere, som vier deres fremtid til et projekt, og det har jeg valgt at gøre, siger Martin Hansen og fortsætter:

– Jeg føler, at der er voldsomt meget potentiale herude. Der er nogle skruer, der skal skrues på, og der kommer jeg også til at være i forreste kæde, for der er et kæmpe potentiale i klubben og i hele området, og det handler bare om, at vi skal gå i samme retning alle sammen, siger han til OB’s hjemmeside.

Foruden den nye aftale frem til sommeren 2026, er der også blevet indskrevet en option på yderligere et år i aftalen mellem OB og Martin Hansen.

OB-keeperen var ikke den eneste kontraktforlængelse torsdag klokken 12.00. Læs mere nedenfor

Real Madrid laver ny aftale med Nacho

Martin Hansen var tidligt i sin karriere i Liverpool – hør ham sætte ord på skiftet hjem til dansk fodbold nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P