3F Superligaen

Beijmo efter AGF-skifte: Fik beskeder fra fans under ferien

AGF har onsdag købt Felix Beijmo i Malmö FF, og den 25-årige svensker fortæller i den forbindelse, at han har modtaget beskeder fra fans sommeren igennem.

Felix Beijmo er skiftet permanent til AGF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Den 12. mand på stadion – og måske også udenfor banen.

AGF’s fans kan – måske – klappe sig selv lidt på skulderen.

De har således sommeren igennem sendt beskeder til Felix Beijmo, som onsdag er blevet præsenteret på en aftale af tre års varighed i AGF, og beskederne virker til at være faldet i god jord hos svenskeren.

– Jeg har virkelig sat pris på den opbakning og de mange opmuntringer, jeg har fået i løbet af sommeren fra mange AGF’ere, og jeg glæder mig til at se tilhængerne igen på Ceres Park, når vi starter den nye sæson, siger Fleix Beijmo til AGF’s hjemmeside.

Om beskederne har haft en reel indflydelse på beslutningen eller ej, ved kun Felix Beijmo selv.

Uanset, så er det ikke kun de ihærdige AGF-fans, som har overbevist svenskeren om at fortsætte karrieren i Aarhus de kommende tre år.

– Det er fantastisk, at jeg nu kan forlænge mit ophold i AGF med en treårig kontrakt med en stor og god klub. Siden jeg kom i januar, har jeg lært værdierne i byen og i klubben at kende.Her handler det om hårdt arbejde og om respekt for hinanden.

– Det er værdier, jeg deler og som jeg sætter højt, og de værdier skaber et miljø, som jeg gerne vil være en del af, siger Felix Beijmo.

Av: Stor sandsynlighed for flere svære modstandere for AGF i Europa

Felix Beijmo skifter til AGF fra svenske Malmö FF, hvor hans kontrakt stod til at løbe ud med udgangen af 2023.

Han var i foråret lejet ud til Aarhus-klubben, og kunne her notere sig for 14 kampe, hvor han var med til at hente bronzemedaljerne.

Nedenfor kan du se Felix Beijmo i aktion for AGF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P