Premier League

Officielt: Chelsea har angrebsstjerne på plads

Christopher Nkunku er ny mand i Chelsea-angrebet.

Christopher Nkunku er ny mand i Chelsea.
Foto: Bertrand Guay/AFP/Ritzau Scanpix

Chelsea har langt om længe præsenteret Christopher Nkunku som ny angriber i klubben.

Allerede tilbage i vintermånederne gik meldingerne på, at den franske angriber ville skifte til den blå London-klub, men først nu er skiftet blevet gjort officielt.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano bestod Nkunku lægetjekket i forbindelse med skiftet for otte måneder siden.

Christopher Nkunku kommer til Chelsea fra RB Leipzig, og er vanen tro blevet udstyret med en lang kontrakt – seks år, frem til sommeren 2029.

Siden begyndelsen af 2021/22-sæsonen har ingen spillere scoret flere mål (36) eller været involveret i flere mål (53) i Bundesligaen end den 25-årige franskmand.

– Jeg er virkelig glad for at tilslutte mig Chelsea. Der er virkelig blevet gjort en stor indsats for at få mig til klubben, og jeg ser frem til at møde min nye træner og holdkammerater, og samtidig vise mine evner på banen for Chelseas fans.

– Jeg har spillet i Ligue 1 og i Bundesligaen, og nu vil jeg spille i Premier League, som er en af de stærkeste ligaer i verden.

– Jeg er virkelig spændt på den nye udfordring, og jeg er stolt over at kunne iføre mig Chelsea-trøjen, siger den nyslåede Chelsea-angriber til klubbens egen hjemmeside.

Journalist: Yderligere to Chelsea-spillere er tæt på saudiarabisk fodbold

Christopher Nkunku står i den forgangne Bundesliga-sæson noteret for 16 mål i 25 kampe, hvilket gør ham til delt topscorer sammen med Werder Bremens Niclas Füllkrug.

Som ung tog han vejen op gennem PSG’s ungdomssystem, hvor han også nåede at spille 78 kampe, inden han i sommeren 2019 skiftede til RB Leipzig.

I videoen nedenfor kan du se Christopher Nkunku banke mål ind på samlebånd i Bundesligaen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P