Dansk Fodbold

Hjulmand: Vi kan selv gøre noget ved efterslæbet – det kommer vi til

Landstræner Kasper Hjulmand var ikke ubetinget skuffet efter Danmarks 1-1-resultat på udebane mod Slovenien.

Kasper Hjulmand er efter Danmarks ene point mod Slovenien sikker på, at Danmark nok skal hente efterslæbet.
Foto: Antonio Bat/EPA/Ritzau Scanpix

Det blev til et enkelt point til Danmark mandag aften.

Med sejre til både Finland og Kasakhstan mandag aften, rykker Danmark med det ene point i Slovenien ned på en tredjeplads i EM-kvalifikationsgruppe H.

Det var der næppe nogen, der havde regnet med inden starten på kvalifikationen, men det er ikke de to tabte point i Ljubljana mandag aften, der har sat Danmark tilbage.

– Når vi går ind i efteråret, så er der ingen tvivl om, at vi mangler nogle point. Jeg synes dog, at de point vi mangler, de er primært fra Kasakhstan mere end den her [kamp]. Vi er ikke tilfreds med, at vi ikke vinder i dag, vi er ikke helt tilfredse med spillet, men det er ikke her, at det store efterslæb er lagt, det er det nederlag i Kasakhstan, siger Kasper Hjulmand efter 1-1-kampen i Slovenien til TV 2.

Den danske landshold har fortsat seks kampe, og alt er således i landsholdets egne hænder, og det hæfter landstræner Hjulmand sig ved.

– Vi slider lidt med tempoet i vores gennembrudsspil. Det er et faktum, det kan vi jo se i forhold til, hvor mange store chancer vi får skabt. Jeg har det ikke sådan, at det ikke kan skabes. Jeg har en stor tro på spillerne, og jeg har en stor tro på, at vi får det samlet op i efteråret. Det lille efterslæb, vi har, det kan vi selv gøre noget ved, og det kommer vi til, lyder det fra Hjulmand.

Højlund og Danmark hiver et enkelt point med fra Slovenien

Næste opgave for Danmark er en absolut must-win kamp. Hjemme i Parken tager Danmark imod verdens fjerdemindste nation – San Marino – som endnu har til gode at få point i denne kvalifikation.

Kampen mod San Marino spilles den 7. september, inden Danmark tre dage senere rejser mod nordøst for at møde gruppens nuværende førerhold fra Finland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P