Europæisk Fodbold

Se listen: Disse 15 stjerner kan stadig hentes gratis denne sommer

15 store navne i europæisk fodbold står i øjeblikket uden kontrakt og kan hentes gratis. Få overblikket over de 15 frie agenter lige her.

Ilkay Gundogan er en af 15 store stjerner, der kan hentes på en fri transfer denne sommer.
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Sæsonen er oprunden, og det vil også sige, at endnu et år er løbet ud på mange af verdens største stjerners kontrakter.

Og for nogle markerer sæsonafslutningen også slutningen på den kontrakt, de på et tidspunkt skrev med deres nuværende klub.

Med transfervinduets åbning, tager vi her et kig på, hvilke stjerner, der i skrivende stund kan hentes til din favoritklub på en fri transfer.

Få et overblik over de 15 navne efter reklamen

Ilkay Gündogan, Manchester City

Med tre nye trofæer til CV’et kan Ilkay Gündogan forlade Manchester City med et stort smil på læben efter seks meget succesfulde år i den lyseblå del af Manchester.

Tyskeren er nu 32 år gammel, men har været afgørende, når det har været påkrævet og har måske spillet noget af sit bedste fodbold over de seneste to sæsoner.

Tyskeren har selvsagt kontraktudløb med City denne sommer, men der skulle angiveligt i øjeblikket foregå forhandlinger med tyskeren om en ny kontrakt, selvom store klubber som Byaern München, Arsenal og Barcelona også skulle være klar til at tage ham.

Åbent kapløb: City-stjerne kan vælge og vrage

Milan Skriniar, Inter

Den slovakiske midtstopper har over flere sæsoner spillet sig ind som en af de bedste stoppere i Serie A, men efter skuffelsen i Champions League-finalen med Inter konkluderes hans tid i Milano formentlig her.

Paris Saint-Germain har længe været meldt som en mulig destination for den 28-årige, men Inter er angiveligt også meget interesserede i at holde på deres bagkæde-anker.

Roberto Firmino, Liverpool

“Giv bolden til Firmino, og så scorer han!”

Sådan har det i otte år gjaldet ud fra den ikoniske tribune The Kop på Anfield – men nu er det slut.

Roberto Firmino har nemlig for længst meldt ud, at han stopper i Liverpool efter den netop overståede sæson og søger nye græsgange.

I den forgangne sæson har Firmino vist, at han stadig har den magi, som har præget hans spil i mange år og retfærdiggjort, at klubber som Real Madrid nu eftersigende er ude efter hans underskrift.

Du kan se Firmino score i sin afskedskamp med Liverpool i videoen her:

David De Gea, Manchester United

Meget er blevet sagt om den spanske keeper, men 17 clean sheets og Den Gyldne Handske i Premier League i den forgangne sæson taler for sig selv – den 32-årige keeper kan endnu.

Derfor arbejder Erik ten Hag og Manchester United eftersigende også hårdt på at få forlænget kontrakten med ham, men intet er endnu fastlagt for keeperen, der ellers er fri på markedet denne sommer.

Wilfried Zaha, Crystal Palace

Vælger ivorianeren at skifte væk fra Crystal Palace denne sommer, kan man virkelig snakke om en spiller, der smutter med legende-status i en klub.

Færre spillere har gjort så meget for en klub, som Zaha har for Palace, og selvom han af flere omgange har været rygtet til langt større adresser, har han været loyal og hjulpet klubben med sine flotte driblinger og målfarlighed.

Zaha er dog en af de mange spillere, der angiveligt skulle have modtaget et stort tilbud fra Saudi-Arabien, mens også Atletico Madrid eftersigende gør sit for at forhindre, at den 30-årige ivorianer forlænger med Palace.

Eden Hazard, Real Madrid

Ingen har haft en større karriere-deroute end Eden Hazard i nyere tid.

Efter at have været en af Premier Leagues bedste spillere i flere sæsoner i streg, fik belgieren endelig sit drømmeskifte til Real Madrid i 2019, og derfra er det kun gået en vej.

Hazard har aldrig fundet noget, der lignede sit niveau fra Premier League i Real og har primært været placeret på bænken eller udenfor truppen.

Nu har den 32-årige meldt sit exit fra den spanske hovedstad, og spørgsmålet er, om belgieren kan genfinde sig selv i en ny klub.

Officielt: Hazard er færdig i Real Madrid

Her er hele Sky Sports‘ liste over de største stjerner, der er uden kontrakt:

  1. Ilkay Gündogan, Manchester City
  2. Milan Skriniar, Inter
  3. Marcus Thuram, Borussia Mönchengladbach
  4. Roberto Firmino, Liverpool
  5. Raphael Guerreiro, Dortmund
  6. Adrien Rabiot, Juventus
  7. Daichi Kamada, Eintracht Frankfurt
  8. Evan Ndicka, Eintracht Frankfurt
  9. David De Gea, Manchester United
  10. Wilfried Zaha, Crystal Palace
  11. Sergio Busquets, Barcelona
  12. Angel Di Maria, Juventus
  13. Alfredo Morelos, Glasgow Rangers
  14. Jesse Lingard, Nottingham Forest
  15. Eden Hazard, Real Madrid

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P