3F Superligaen

Officielt: Lyngby forlænger med stor profil

Lyngby Boldklub har onsdag delt nyheden om, at man har forlænget aftalen med Alfred Finnbogason.

Lyngby Boldklub oplyser onsdag, at man har forlænget aftalen med islandske Alfred Finnbogason.

Den nye aftale strækker sig frem til sommeren 2024.

Den 34-årige angriber stod altså til at have kontraktudløb denne sommer, men parterne er blevet enige om endnu en sæson sammen i Superligaen.

– Alfred er en kæmpe kapacitet for os, og vi tror på, at han kun kommer til at spille en endnu større rolle for os i den kommende sæson. Han kom skævt ind i truppen sidste sommer, og han havde i det hele taget en uheldig sæson med flere skader, der forhindrede ham i at komme ind i hans flow.

– Alligevel har hans høje klasse været synlig, når han har spillet, og hans store betydning udenfor banen har vi også nydt rigtig godt af.

– Alfred får nu en preseason, hvor han er fuldstændig fit, og hvor han stille og roligt kan finde det høje niveau, som vi alle sammen ved, at han har. Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med Alfred, fortæller fodboldchef i Lyngby Boldklub, Nicas Kjeldsen inden.

Så er kampprogrammet for Superligaen 2023/24 her: FCM åbner mod oprykkere

Alfred Finnbogason har tidligere i karrieren været forbi klubber som Augsburg og Real Sociedad.

I den forgangne sæson kunne islændingen notere sig for tre mål og en enkelt assist i Lyngbys sidste fem kampe, hvor de kongeblå oprykkere som bekendt sikrede sig endnu en sæson i Superligaen.

Nedenfor kan du se Lyngby-spillerne fejre overlevelsen i landets bedste række

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P