NordicBet Ligaen

Medie: AaB henter gratis profil hos naboerne Hobro

De skal spille i samme række efter sommerferien, men ikke desto mindre har den nuværende Hobro-angriber, Louicius Don Deedson, valgt AaB.

Nedrykkerne fra Superligaen, AaB, har været på rov hos en anden NordicBet Liga-klub, Hobro, hvor de angiveligt henter Loucoius Don Deedson.
Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En nedrykning fra Superligaen koster dyrt.

Det har nordjyske Hobro prøvet på egen krop to gange, men denne sommer, er det den nordjyske storebror fra AaB, der får nedrykningens økonomiske konsekvenser at føle.

AaB’s nedrykning fra den bedste danske fodboldrække for første gang i 36 år fik tidligere på sommeren klubben til at nedjustere sine forventninger til årsresultatet med 25 millioner kroner.

Nu har de dog handlet hurtigt i Aalborg, for ifølge B.T. har de sikret sig angriberen Louicius Don Deedson på en fri transfer fra netop naboerne Hobro.

Den haitianske landsholdsspiller har kontraktudløb i Hobro ved udgangen af denne måned, og derfor er får den lille af de to nordjyske klubber ikke nogen økonomisk gevinst ud af skiftet.

Louicius Don Deedson har i denne sæson været Hobros absolut største profil, og med i alt 11 scoringer, herunder de 10 i NordicBet Ligaen, har offensivprofilen været stærkt medvirkende til, at Hobro overlevede i landets næstbedste række.

Tidligere Hobro-spiller sender Sheffield United i Premier League

Hobro hentede 22-årige Don Deedson i amerikanske Kalonji Soccer Academy i august 2019.

Efter fire sæsoner i klubben står han noteret for i alt 82 kampe med 22 mål til følge.

Se Louicius Don Deedsons lynscoring mod FC Helsingør i forrige sæson herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P