1 min læsningTidligere Hobro-spiller sender Sheffield United i Premier League

Efter to sæsoner i The Championship ligger det nu fast, at Sheffield United fra og med næste sæson er tilbage i Premier League, og det skyldes i høj grad to skandinaver.

1 min læsning
Norske Sander Berge og den tidligere Hobro-forsvarsspiller, Anel Ahmedhodzic, sørgede onsdag for, at Sheffield United rykker op i Premier League.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Sheffield United følger Burnley op i Premier League.

Det ligger fast, efter norske Sander Berge og den tidligere Hobro-forsvarer, svensk-bosniske Anel Ahmedhodzic, onsdag scorede de to mål for “The Blades” i deres 2-0-sejr over West Bromwich.

Hjemme på Bramall Lane havde Paul Heckingbottoms tropper onsdag den første af fire matchbolde til at sikre sig oprykningen, og én var altså alt, de skulle bruge.

Norske Sander Berge gjorde det til 1-0 for Sheffield United efter en lille times spil, mens Ahmedhodzic’ scoring faldt med lidt under et kvarter tilbage af kampen.

Med sejren har Sheffield United syv point ned til Luton på tredjepladsen i The Championship, men selvom Sheffield United selv har tre kampe tilbage, så kan Luton maksimalt få seks point ud af deres sidste to kampe.

Burnley sikrer sig Championship-titlen med smal sejr over Jon Dahl og Blackburn

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer