LaLiga

Journalist: Real Madrid få detaljer fra at hente gammel kending hjem til angrebet

Real Madrid er efter sigende særdeles tæt på at hente spanske Joselu denne sommer.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En klassisk galacticos-handel er det ikke.

Real Madrid har for vane at hente nogle af verdens absolut største angrebsstjerner, når klubben handler ind til de forreste geledder.

Den spanske kongeklub er nu på markedet efter en ny angriber, efter man denne sommer har taget afsked med Karim Benzema, som i stedet tilslutter sig Cristiano Ronaldo i saudiarabisk fodbold.

Men en helt stor stjerne på niveau med Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Raul kan man næppe kalde det.

Der skulle således være tale om 33-årige Joselu, som sammen med Martin Braithwaite og resten af Espanyol endte på en 19. plads i LaLiga i den netop overståede sæson, og derfor må en tur ned i den næstbedste spanske række.

Det er transferjournalisten Fabrizio Romano, der melder om det forestående skifte.

Selvom det blev til nedrykning fra LaLiga for Joselu og resten af Espanyol, kan den garvede målræv ikke klandres for skuffelsen. Med to assists og 16 mål i 34 kampe, gjorde han i hvert fald sit til at holde Barcelona-klubben oppe.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Fabrizio Romano skriver, at det nu kun er de sidste detaljer, der mangler, inden Joselus “drømmeskifte” til Real Madrid kan blive en realitet.

De personlige forhold i aftalen skulle allerede være på plads, og det er efter sigende blot et spørgsmål om dage, inden Joselu kan trække i den ikoniske Real Madrid-trøje.

Ender skiftet med at blive en realitet, vil det faktisk ikke være første gang, at Joselu skal tørne ud for Real Madrid.

Han var således en del af klubbens andethold tidligt i karrieren, inden han tilbage i 2012 skiftede til tyske Hoffenheim.

Her står han noteret for 40 mål i 73 kampe for Castilla-mandskabet, men han har også førsteholdsminutter på CV’et.

Joselu nåede således at spille 18 minutter for Real Madrids førstehold, fordelt over to kampe. Her blev det til to mål i de to kampe, og kan han holde samme scoringssnit, må der siges at være optræk til et successkifte for både Joselu og Real Madrid denne sommer.

Tre dage efter skifte til Real Madrid: Udtaget til det spanske landshold

Den spanske angriber fik i foråret sin landsholdsdebut for det spanske A-landshold, og også her var han uhyre effektiv.

Han blev således skiftet ind med ni minutter tilbage af kampen mod Norge ved stillingen 1-0, og da slutfløjten lød, stod hans navn på måltavlen to gange. En vaskeægte drømmedebut kort før sin 33 års fødselsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P