Dansk Fodbold

Christian Eriksen forklarer: Skulle syes efter træning

Havde man håbet på at få sig en autograf af Christian Eriksen efter landsholdets træning mandag, blev man slemt skuffet.

Christian Eriksen er blevet syet,
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Alt er OK.

Det er langt fra unormalt, at landsholdet giver de danske landsholdsfans mulighed for at overvære træningerne, hvorefter der er mulighed for at få sig en autograf af de danske stjerner.

Det var også tilfældet mandag, men havde man håbet på at få en autograf fra den største danske landsholdsstjerne af dem alle, Christian Eriksen, måtte man gå slukøret hjem.

Det skyldes dog ikke, at Christian Eriksen ikke har lyst til at skrive autografer eller møde de danske fans.

Årsagen til United-kreatørens fravær efter træningen i Helsingør er i stedet, at han skulle syes.

Det oplyser han i en såkaldt story på Instagram.

– Så fedt, at se alle Jer, som mødte op i dag (mandag, red.). Jeg er ked af, at jeg ikke kunne skrive nogle autografer, men jeg skulle lige syes.

– Ellers håber jeg, at vi ses fredag i Parken, skriver Christian Eriksen.

Den danske landsholdsprofil har efterfølgende også delt et billede, hvor man kan se hans tydeligt medtagede øjenbryn, som altså lige skulle lappes.

– Alt er ok, skriver han kort til billedet.

Medie: Dansk landsholdsspiller på blokken i Dortmund

Danmark møder fredag klokken 20.45 Nordirland hjemme i Parken, inden man tre dage senere skal forsøge at hente en sejr i Slovenien.

Nedenfor kan du se en video, hvori Christian Eriksen forsøger at forklare, hvordan man bedst tager sig af et frispark mod mål

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P