3F Superligaen

Breum om hollandsk skifte: Et stort skridt i min fodboldudvikling

Jakob Breum er tirsdag blevet solgt til hollandske Go Ahead Eagles, og skiftet fra Superligaen til Eredivisie passer ham særdeles godt.

Jakob Breum, OB, Go Ahead Eagles.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Jakob Breum skal fremover tørne ud for hollandske Go Ahead Eagles.

Dermed forlader han Superligaen og OB i en alder af 19 år, og udsigten til fodbold i den bedste hollandske række vækker begejstring hos den kreativt- og teknisk stærke offensivspiller.

Det fortæller han i et interview på sin nye klubs hjemmeside.

– Jeg har altid set Holland som et interessant fodboldland. Og jeg anser det at spille i Eredivisie som værende et stort skridt i min udvikling.

– Nu vil jeg gerne vise min kvaliteter, spille så mange kampe som muligt for Go Ahead Eagles, give alt, jeg har og så nyde atmosfæren på De Adelaarshorst (Go Ahead Eagles’ hjemmebane, red.), lyder det fra Jakob Breum.

Det er kun Jakob Breum selv, der glæder sig over skiftet til den hollandske klub.

Også Paul Bosvelt, teknisk direktør i Go Ahead Eagles, ser frem til at få den 19-årige nu forhenværende OB’er til klubben:

– Jakob er ung, hurtig på fødderne og teknisk. Han kan bidrage med en masse kreativitet med sit blik for spillet og pasninger.

– Han kan spille både i højre og venstre side, og han kan også spille som en angribende midtbanespiller, lyder det fra Go Ahead Eagles-bossen.

Minteh takker tre eks-OB’ere: De ser mig ikke som en fremmed

Go Ahead Eagles endte som nummer 11 i den forgangne sæson.

Jakob Breum har fået en kontrakt frem til sommeren 2027 i sin nye klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P