Premier League

Ancelotti sagsøger Everton

Der er allerede pres på i Premier League-klubben Everton, som kun med nød og næppe undgik nedrykning i den netop overståede sæson, og nu bliver klubben sagsøgt af den tidligere manager Carlo Ancelotti.

Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti sagsøger angiveligt Premier League-klubben Everton, som han tidligere har været manager for.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Det er småt med detaljer, men sagsanlægget lå fredag klar i Londons High Court.

Italienske Carlo Ancelotti har via sine advokater sagsøgt sin tidligere arbejdsgiver, Everton, små to år efter, at han blev fyret i Liverpool-klubben.

Ifølge retsdokumenter relaterer sagen til ‘Generelle kommercielle kontrakter og arrangementer’, og sagen skal høres i den kommercielle ret. Det skriver The Guardian.

Yderligere detaljer er der endnu ikke i sagen, som hverken Ancelottis advokater eller Everton endnu har haft lyst til at kommentere på.

Sagen kommer på et mildest talt skidt tidspunkt for Everton, der de seneste tre år har været økonomisk spændt hårdt for som følge af klubbens stadionbyggeri.

Kun med en sejr over Bournemouth sikrede Everton i Premier Leagues sidste spillerunde endnu en sæson i den bedste engelske række på bekostning af Leicester.

Carlo Ancelotti nåede at stå i spidsen for Everton i halvandet år fra december 2019 til juni 2021. I sine i alt 67 kampe som manager for klubben vandt den i dag 64-årige italiener 31 kampe.

Everton sluttede i Ancelottis første halvsæson i klubben som nummer 12, mens det i 2020-21-sæsonen blev til en 10. plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P