Europæisk Fodbold

Medie: Storklubber vil kapre United-emne

PSG, Chelsea og Newcastle planlægger efter sigende alle at snuppe en af verdens mest ombejlede forsvarsspillere for snuden af Manchester United.

PSG, Newcastle, Chelsea, Manchester United, Napoli, Kim Min-Jae.
Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kim Min-Jae er på nærmest rekordtid gået hen og blevet en af verdens mest ombejlede forsvarsspillere.

I de seneste uger har han på det kraftigste været rygtet til Manchester United, men den store Premier League-klub kan ikke længere vide sig sikker på at hente den 26-årige sydkoreaner.

Det skriver Foot Mercato.

Mediet melder nemlig, at forhandlingerne mellem Kim Min-Jae og Manchester United er gået i stå, og det skulle have fået nogle af verdens mest købestærke klubber til at melde sig ind i kampen om Napoli-stjernen.

PSG, Newcastle og Chelsea ligger således angiveligt alle på lur i håbet om at hente Kim Min-Jae.

Manchester United skulle ellers allerede have tilbudt Kim Min-Jae en lukrativ aftale, men forhandlingerne er altså alligevel gået i stå.

Avis: Dolberg til ny danskerklub

Særligt Newcastle nævnes som en varm bejler, hvor udsigten til at blive en nøglespiller skulle friste sydkoreaneren.

Kim Min-Jae blev hentet til Napoli fra Fenerbache forrige sommer, og står i denne sæson noteret for 35 kampe i Serie A, hvor han spillede en stor rolle i at hente det italienske mesterskab til klubben.

Hans kontrakt med Napoli strækker sig frem til sommeren 2025, og både Kim Min-Jae selv og Napoli har ifølge Transfermarkt option på at forlænge aftalen med yderligere to år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P