Mulig kommende modstander for danske klubber: Twente skal i Europa

Twente sejrede søndag hjemme over Sparta Rotterdam, og har dermed udsigt til at spille Conference League efter sommerferien.

Twente Logo

Endelig kan de gå på sommerferie.

Twente og Sparta Rotterdam bragede lørdag sammen i returopgøret om en plads i europæisk fodbold.

Her blev det Twente, som med en 1-0-sejr sikrede sig den samlede sig på 2-1.

Kampens enlige mål faldt kort efter pausen, da Joshua Brenet blev den helt store helt for hjemmeholdet med sin scoring i det 53. minut.

Eftersom de to hollandske klubber spillede 1-1 i første opgør, hvor Twente først fik udlignet i tillægstiden, var søndagens ene mål altså nok til at sikre Twente en billet til Conference League efter sommerpausen.

Her er det ikke usandsynligt, at hollænderne løber ind i dansk modstand.

Således skal FC Midtjylland, AGF og FC Nordsjælland også forsøge at gøre sig gældende i den europæiske turnering, når den nye sæson går i gang.

Twente endte på en femteplads i den hollandske Eredivisie, mens Sparta Rotterdam blev nummer seks i den bedste hollandske række.

I videoen øverst i artiklen kan du se Twentes sene udligning fra den første af de to playoff-kampe for tre dage siden. Et mål, som ultimativt endte med at få stor betydning.