FCM-lejesvend med langskudsmål og assist i svensk deler

FC Midtjyllands udlejede Victor Lind bragte sig selv i positivt fokus, da Norrköping søndag spillede uafgjort ude mod Djurgården.

Norrköping, Allsvenskan, FC Midtjylland, FCM Victor Lind.

Det blev søndag 2-2 mellem Djurgården og IFK Norrköping.

Her gjorde den udlejede FCM-angriber, Victor Lind, ellers sit til, at gæsterne fra Norrköping skulle have tre point med hjem.

Således stod han bag assisten, da Marco Lund i det 27. minut gjorde det til 0-1 for gæsterne på et hovedstødsmål.

Syv minutter senere var Victor Lind så selv i målscorerens rolle, da han slog kapital af Djurgården-keeperens skovtur kombineret med klodset forsvarspil, og sparkede bolden i mål midt fra hjemmeholdets banehalvdel.

0-2-føringen rakte dog ikke til sejr for Victor Lind og resten af Norrköping.

Først var det et selvmål af Andri Guðjohnsen, der bragte spænding tilbage i opgøret i det 39. minut.

Tre minutter efter pausen scorede Marcus Danielson så kampens sidste mål, da han gjorde det til 2-2.

Victor Lind er langt fra den eneste dansker i Norrköping – og langt fra den eneste, der har rødder i FC Midtjylland.

Den svenske klubs første målscorer i søndagens kampe, Marco Lund, var således forbi FC Midtjyllands ungdomssystem, inden han i en tidlig alder skiftede til Esbjerg fB.

Derudover er det Glen Riddersholm, som i 2015 førte FCM til sit første danske mesterskab, der står i spidsen for Norrköping.

Victor Lind står nu noteret for tre mål og en assists i sine 11 kampe for Norrköping i Allsvenskan.

Han blev lejet ud fra FC Midtjylland tilbage i januar. Lejeopholdet står til at slutte med udgangen af 2023.

Hans kontrakt i FC Midtjylland strækker sig frem til udgangen af 2026.