Champions League

Den engelske Messi? John Stones driblede som aldrig før – bedste i mange år

John Stones driblede på livet løs i Champions League-finalen lørdag aften. Man skal helt tilbage til 2015, for at finde en spiller, som lykkedes med flere driblinger end englænderen.

John Stones, Lionel Messi, Manchester City, Champions League.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det kan næsten ikke passe.

John Stones – den 1 meter og 88 centimeter høje engelske midtstopper – lykkedes med hele seks ud af seks mulige driblinger i Champions League-finalen mod Inter lørdag aften.

Og hvor imponerende er det så lige? Jo, det er såmænd mere end almindeligt godt gået af Manchester City-stjernen.

Ifølge statistik- og analysevirksomheden Opta, skal vi nemlig helt tilbage til 2015, for at finde en spiller, som lykkedes med mere end seks driblinger i en Champions League-finale.

Dengang var det ingen ringere end Lionel Messi, som kunne notere sig for hele 10 succesfulde driblinger i Champions League-finalen mod Juventus for otte år siden.

Ganske imponerende af den engelske midtstopper, som dog efterhånden må anses for at være midtbanespiller, efter Pep Guardiola har set lyset i ham længere fremme på banen.

Manchester City endte med at vinde finalen 1-0, selvom Inter var tæt på flere gange undervejs. Du kan se højdepunkterne fra kampen nedenfor.

Mål og Highlights: Inter kunne ikke stå imod – Champions League-trofæet skal til Manchester

Relaterede videoer:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P