Dansker gjorde det onde ved kriseramte AIK

Jeppe Okkels forlængede den dårlige stime for AIK, da han søndag kunne noteret sig for både mål og assist.

Elfsborg Logo

Krisen kradser i svenske AIK, som forud for søndagens opgør mod Elfsborg blot havde vundet én ud af 11 kampe i Allsvenskan.

Statistikken hedder efter slutfløjt nu en enkelt sejr i 12 kampe, da Elfsborg endte med at vinde duellen 2-1.

Det skyldes særligt en flot kamp af danske Jeppe Okkels, som både kunne noteret sig for et mål og en assists i opgøret.

Kampen var kun to minutter gammel, da Jeppe Okkels udnyttede en AIK-brøler og gjorde det til 1-0 for Elfsborg.

En halv times tid senere var Jeppe Okkels på spil igen, da han stod bag assisten til Jacob Ondrejkas 2-0-scoring.

Nær kampens slutning fik AIK reduceret til 2-1, og Jeppe Okkels måtte undervejs i anden halvleg lade sig udskifte med en skade.

Med sejren og de tre point indtager Elfsborg andenpladsen i Allsvenskan med 29 point efter 12 kampe.

AIK ligger næstsidst på 15. pladsen med 7 point i 12 kampe.

Viktor Fischer blev skiftet ind for AIK i det 88. minut.