3F Superligaen

Brøndby-ledelsen i ekstase: Passionen og dedikationen er uden sidestykke hos vores fans

Brøndbys fans har søndag stemt ja til den omtalte værdiaftale, og det vækker enorm begejstring på ledelsesgangene i klubben.

Brøndbys logo

Det blev et ja.

Medlemmerne af fanafdelingen i Brøndby IF har søndag stemt ja til den såkaldte værdiaftale, som skal sikre klubbens identitet fremadrettet.

Aftalen er mellem Brøndbys ejere, GFH, og klubbens fans, og blev offentliggjort for tre uger siden – men altså først stemt igennem søndag.

Brøndby IF’s administrerende direktør, Ole Palmå, har i kølvandet på afstemningen sat ord på betydningen af den vedtagede aftale til klubbens egen hjemmeside.

– Vi er meget glade for resultatet af afstemningen i dag. Alle ved, at passionen og dedikationen hos vores fans er uden sidestykke, og vi værdsætter deres stemme meget højt, og derfor glæder vi os over den fælles vej frem.

– Det giver os muligheden for at bygge en stærkere, mere dynamisk klub, der med respekt for sin kultur omfavner en fælles vej frem. Aftalen er et vidnesbyrd om vores fælles engagement i vores allesammens klub, Brøndby IF, siger Brøndby-direktøren.

Afgørelsen er kommet: Brøndby-fans stemmer ‘ja’ til historisk aftale

Også bestyrelsesmedlem Scott Krase har udtalt sig om den nu vedtagede aftale, hvor særligt én person får en tak med på vejen:

– Vi anerkender og forstår fuldt ud, at Brøndby IF’s fans er noget unikt, og denne aftale mellem klubben og fansene, som er den første af sin slags, afspejler fansenes vigtige rolle i klubben.

– Jeg vil gerne takke og lykønske alle involverede i processen for at have udført et flot stykke arbejde, og en særlig tak går til Jan Bech Andersen, som allerede fra vores første møde fortalte om det vigtige bånd, der er mellem klub og fans her i Brøndby IF.

Cirka halvdelen af medlememmerne i Brøndby IF’s fanafdeling benyttede sig af sin stemme ved søndagens ekstraordinære generalforsamling.

Nedenfor kan du se, hvordan stemmerne fordelte sig.

Resultatet af afstemningen:

Ja: 796

Nej: 86

Blanke stemmer: 205

Ved at følge artiklen nedenfor, kan du få et overblik over, hvad aftalen indeholder

Officielt: Brøndby og fansene er nået til enighed – historisk aftale

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P