Europæisk Fodbold

Avis: Kriseramte AIK vil af med Viktor Fischer før tid

Viktor Fischer er knapt nok kommet i gang i AIK, og nu forlyder det sig, at den kriseramte klub allerede er klar til at lade ham smutte igen.

Viktor Fischer er stoppet i AIK
Foto: AIK
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er formentlig gået alt andet end som ønsket.

Det er ikke meget mere end fire måneder siden, at Viktor Fischer blev lejet ud til svenske AIK fra belgiske Royal Antwerp.

Alligevel forlyder det sig nu, at den danske tekniker snart er fortid i den kriseramte Allsvenskan-klub. Det skriver Aftonbladet.

Den svenske avis skriver, at opholdet ikke er gået som Viktor Fischer havde forventet, og at lejeopholdet nu kan slutte før tid.

Lejeaftalen løber ellers frem til udgangen af 2023, men holder Aftonbladets beretninger stik, så er Viktor Fischer altså fortid i AIK allerede denne sommer.

– Intet er fast besluttet endnu, men meget tyder på, at det er sådan, det kommer til at gå – også selvom der ikke er sat dato på endnu, skriver avisen og påpeger, at søndagens nederlag mod Elfsborg meget vel kan have været Viktor Fischers sidste i AIK-trøjen.

Beskyldes for at fake skade: Viktor Fischer svarer tilbage

Viktor Fischer står noteret for otte Allsvenskan kampe for AIK i denne sæson, de færreste af dem fra start. Her er det hverken blevet til mål eller assists.

Den danske kantspiller, med fortid i F.C. København, har fortsat kontrakt med Royal Antwerpen frem til sommeren 2025.

AIK har slet ikke fået gang i maskineriet i denne sæson, hvor det blot er blevet til en enkelt sejr i 12 kampe i Allsvenskan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P