2 min læsningSå du det? Viborg-anfører med opsang til fansene efter skandaløs opførsel

Viborg-anfører, Jeppe Grønning, kom fredag aften med en opsang til det afsnit, hvor kanonslagene blev kastet på banen i kampen mellem Viborg og FC Midtjylland.

2 min læsning
Viborgs fans smed med kanonslag og fik en verbal røvfuld af Jeppe Grønning
Viborgs fans under play off kampen til Conference League mellem Viborg FF og FC Midtjylland i Viborg fredag d. 9. juni 2023.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Vanvittigt, sindssygt og en skandale.

Det var blot nogle af de ord, der i går blev sat på situationen, hvor nogle enkelte af Viborgs fans valgte at kaste kanonslag på banen – tæt på FCM’s Jonas Lössl i målet.

Da det skete for anden gang i opgøret, valgte dommer Peter Kjærsgaard-Andersen også at kalde holdene i omklædningsrummet og kortvarigt afbryde kampen.

Det fik slagsmål til at bryde ud internt mellem Viborgs grønklædte tilhængere, og efter kampen, der endte med et nederlag til Viborg på 0-1, gik anfører Jeppe Grønning forrest, og kom med en opsang til det afsnit, hvor urolighederne fandt sted.

– Når vi går rundt og snakker med de andre (fans, red.), får vi så meget sympati for det klubben har rykket sig i år. Både inde på banen og udenfor banen.

– Så jeg håber, der er selvjustits blandt jer til at få de idioter væk, der ødelægger det for alle jer andre, for det er både jeres eftermæle og vores eftermæle – og det er det eneste, det kommer til at handle om nu, råbte Grønning i megafon til fansene.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Viaplays ekspert, og tidligere fodboldspiller Kenneth Emil Petersen, havde heller ikke mange roser tilovers for de mennesker, der kastede med kanonslagene.

– Stærkt at gå ned og lige sætte nogle ord på det. Dem, der egentlig burde høre det, håber jeg ligger i håndjern et eller andet sted, for det der var fuldstændig vanvittigt at være vidne til. Men stærkt, at han (Jeppe Grønning, red.) tager noget ansvar, sagde “KEP” i studiet efterfølgende.

Hele sekvensen kan ses i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P