1 min læsningFrimann med råd til FCM: Hent dansk landsholdsspiller som Isaksen-erstatning

Ifølge Viaplay-eksperten Per Frimann, bør FC Midtjylland rette øjnene mod Belgien, når erstatningen for Gustav Isaksen skal findes.

1 min læsning
FCM logo

Gustav Isaksen har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for FCM.

I hvert fald er både direktør Claus Steinlein og Isaksen selv klar på, at den offensive profil skal sælges denne sommer.

Det vil i så fald efterlade et stort hul i FC Midtjyllands offensiv. Et hul, der skal udfyldes med en kvalitetsspiler, og den spiller har Per Frimann et bud på, hvem kunne være.

Frimann mener, at den danske landsholdsspiller Andreas Skov Olsen kunne være et godt bud på, hvem der i næste sæson skal florere på Ulvenes højrekant.

– Andreas Skov Olsen. Jeg ved ikke, hvad der sker med ham i Club Brugge. Han er dyr. Han er meget dyr, men han er også en spiller, som måske kunne flyttes, og det ville være virkelig interessant for en klub som FC Midtjylland.

– Det ville også vise, at de også vil være med og vil op og presse FC København. Spørgsmålet er selvfølgelig, om han selv vil, siger Frimann.

Efter FCM’s sejr over Viborg i playoff kampen fredag aften, kan klubben nu bruge Europa som lokkemad til Skov Olsen og andre eventuelle nye handler.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P